Ügyfeleink írták

„Tanácsadójuk rugalmas, érthető, precíz szakember és emberileg is kiváló. Nagyon sokat segített, hogy átlássam a problémát amivel hozzá fordultam.”

„Nagyon köszönöm az útbaigazítást! Nagyon hasznos volt!”

„Nagyon nagyon kedves volt az ügyintéző és megnyugtató volt hallgatni. Csak így tovább!”

„Korrekt és gyors választ kaptam.”

„A maximumot nyújtják az ügyfeleknek. További sok sikert kívánok!”

„Meglepően empatikus fogadtatásban volt részem”

„Debreceni és békéscsabai munkatársaik messzemenőkig segítőkészek. További jó és sikeres munkát Önöknek!”

„Bár előbb tudtam volna, hogy a helyzetemre itt találom meg a megoldást. Másfél év stressz után kaptam végre valódi segítséget is az ügyem lezárásához. Köszönöm!”

„Első hely, ahol normálisan álltak hozzá a kérdéseimhez, a felvetett problémához. Bár még nem oldódott meg, de folyamatban van az ügyintézés, remélem előrébb tudok lépni a célomhoz. Köszönettel az irodának.”

“Nagyon lelkiismeretes és felkészült ügyintézőhöz kerültem, az ügyem ismertetése után e-mailen tanácsokat, ötleteket adott és a panaszlevél megírásában is segített.”

„Nagyon köszönöm a segítségüket a biztosítási ügyem megoldásában! Önök nélkül nem sikerült volna a féléves biztosítási vita megoldása! Sok ilyen türelmes, empatikus embert kívánok Önöknek! További sok sikert, és még egyszer köszönöm!”

“Gratulálni tudok Önöknek, mert a Pénzügyi Tanácsadó Irodák létrehozása és működtetése nagyon hasznos a fogyasztói társadalom részére.
Mintegy két hónapja szereztem tudomást a PBT honlapján erről az irodahálózatról. Azóta már több ízben kerestem fel a békéscsabai irodát. Tájékoztatást,útbaigazítást és tanácsot kértem a tanácsadó kollégájuktól, Varga Imre Lászlótól. Már az első benyomásomra támaszkodva megállapítottam, hogy tanácsadójuk az udvariassága mellett, komoly pénzügyi ismeretekkel, szaktudással rendelkezik. Érthető magyarázattal tette számomra átláthatóvá a problémámat amellyel hozzá fordultam és egyúttal útmutatást adott a további ügyintézéshez. A birtokomban lévő dokumentumokból felmérte a lehetőségeimet és irányt mutatott a jövőhöz, az elvégzendő feladataimhoz. Ugyan a problémám még nem oldódott meg, folyamatban van az ügyintézés, a pénzügyi szolgáltatóval való egyezkedés. A segítségével stratégiát készítettünk, amely megvalósításához folyamatosan segítséget nyújt. Ez a közös együttműködés erőt adott a célom eléréséhez, megvalósításához.
Már sok hasonló helyzetben lévő ismerősömet is tájékoztattam erről a lehetőségről amelyet érdemes kihasználni. Éltek is ezzel, mert felkeresték az irodát.
Köszönöm Önöknek a segítséget, mert számomra ez az igazi segítség!”